Tuesday, 3 December 2013

Kenapa Perfumes Original Reject Wujud?


Hello Charming Dolls ;)

Bila dengar perkataan 'Reject', biasanya apa yang korang akan fikir? Most of the time, kita akan assume bahawa yang 'reject' ni means 'haaa.. mesti ada sesuatu yang tak baik..' about the thing. Mesti akan terfikir juga, 'Tak nak la yang reject... Nak yg perfect, yang masih lawa..'... SAD. Sebab bila kita sendiri yg dilabel 'rejected', apa pula yang kita akan rasa.. Mesti kita SAD kan.. hehe.. So, kita kena ubah sikit that perception. Nothing's perfect, and rejected doesn't mean it's totally a trash! If trashes, kenapa ada 'Reject Shop', kan? But now, saya nak talk ttg Original Perfumes Rejected ni. Yes, on that question - Kenapa Perfumes Original Reject Wujud? ;)

Why Rejected? Why Rejected? Why Rejected Original Perfume?

First of all, and fyi, I'm selling Rejected Original Perfume from wide range of world brand. All perfume sell are 100% guaranteed original. Brand new original! Cheaper than counter! Up to 40% discount!

Listed down are the Facts that you should know about rejected perfume! Not all rejects are done in the factory plant itself but may also occur after sale.

Reminder: Rejected perfumes are not coming with box :)

Fact 1:
All rejected perfume that made by outside Malaysia are not coming with box. All box were made in Malaysia including the non rejected perfume. Rejected perfume which coming with box is fake!

Fact 2: 
After shipping reject - After shipping reject is one of the common rejects for all products. This type of reject mostly only effect for the packaging box but not the bottle. So they will be return to the warehouse because people wont buy any defect items at the counters. Customers only demand for the perfect item even with the box. Thats why most of my products have no boxes because they are damaged.

Fact 3:
Factory reject - It would be impossible to produce products wihout reject. Most company (factory) only achive 99.8% yield (output) where 0.2% is rejected. e.g 99.8% x 1000000 = 998000 bottle. The rest is rejected (2000 bottle). Why they are rejected? maybe scratches, wrong branding, or etc. These rejects are not thrown away. They have their own vendor for disposal.

Have you guys went to Jalan Pasar? Did you found electronic devices there? They are not fake item but same way with the perfumes, rejected - for your guys info, there are many manufacturer for a brand of perfume. e.g EL Pleasure, if you guys have some time just go and find out at the counters, you will see some are made in Switzerland and UK. Let say 2000 bottles from UK and 2000 bottles from Swiss are rejected. It will be enough for people like us to trade them.

Rejected, yet aunthentic ;)

You may also compare perfumes with other products, e.g. Adidas shirt. Last time they are made in US, but lately you will see they are made in Indo, China, Thaiand, even Malaysia. Perfumes are also manufactured in many countries. More example, have you guys went to Carrefour Wangsa Maju? If not, you may try to go there, you will find a Levi's booth. All are original Levi's which had been rejected, are they fake? NO, they are original. People have no doubt at all, but it had been sold with lower price as they are rejected.

Fact 4:
Expiry - After quite some times perfumes also will expired. Let say for 1 batch is valid for 8 month. If it wont be cleared it will be return to where it came from; (have you guys seen High 5, where people took back the expired buns? same way with the perfumes). Then manufacturer will reduce the output base on the sale demand, but the different is perfumes is still in good condition even after the date line unlike buns which will have fungus grows on it. It only expired base on spec because they are not updated.

When I was still a student (USM, Penang), this used to be one of my favorite place for shopping. branded items at lower price. why not? hehe..

Another example are tyres, people always proud buying new tyres at so much lower price. But do they know that some tyres are sold at super low price because they are expired even they are unused. Just have a check at your tyres. You will see 4 numbers endorsed there. e.g 2305, meaning is the tyre is produced from year 2005 on the 23rd week of the year. We are not expert about tyres but let say the expiry is 1 year after manufactured. So some people will trade them at the lower price because they are expired. But they are not fake.

So dearies,

The point here is REJECTS ARE NOT FAKE ya. They are also original but the quality is lower. Not quality of the perfume but only bottles or boxes. I'M SELLING THE ORIGINAL REJECT ONE WITHOUT BOX. REMEMBER, THERE ARE NO REJECTED PERFUME COMING WITH BOX. ;)


See ya again in next's update! ;)


Friday, 29 November 2013

Facts Of AAA Grade Perfumes (Must Know!)

Helo sweet & handsome dolls (Hehe),

Untuk pengetahuan semua, selain Original Reject Perfumes, actually saya ada jual juga perfumes Grade AAA. Kalau korang rasa perfumes grade AAA ni tiruan, serupa dengan yang dijual di pasar-pasar malam tu, korang dah Salah besar (marah ni.. haha), sebab perfumes grade AAA ni tak sama dengan yang fake/perfumes yang senang nak jumpa kat pasar2 malam tu... Jom kita sama-sama fahamkan apa sebenarnya perfumes grade AAA ni ok ;)


APA ITU PERFUME GRADE AAA?

FACT 1:
Kotak, botol dan cara pembungkusan luar dan dalam adalah sama 100% KECUALI material yg digunakan berlainan sedikit, tetapi ramai tidak nampak perbezaannya kerana diduplicate seperti packaging yg original.

FACT 2:
Ia sebenarnya dibungkus dan di botolkan di China TETAPI pati asal perfume ini datang dari negara asal, cuma dikurangkan patinya dan alkoholnya apabila dibotolkan. Oleh itu baunya tetap sama.

FACT 3:
90% original. 10% lagi kandungan dan material yg digunakan berbeza.

FACT 4:
Not long lasting as original but average for me its good. Lebih kurang 4 - 6 jam di aircond dan suhu bilik. Jika original 12 jam ke 24 hours.

Sebenarnya ketahanan bau minyak wangi bergantung kepada suhu badan, ada yang lama dan ada yang kurang. oleh itu pemakaian individu adalah berbeza ( ORI atau AAA). Jika sesiapa yang selalu bekerja di site atau sering berada di luar, kurang digalakkan memakai grade AAA,kerana cuaca yang panas akan mengurangkan lagi bau perfume yg ada.

Memandangkan perfumes grade AAA ni masih dipelihara keaslian patinya dan juga penampilannya, sarankan agar korang berhati-hati kerana ada beberapa pengedar menggunakan GRADE AAA ini sebagai reject perfume. Dan  kena ingat juga tau, Double Grade AA kualitinya tidak sama yang dijual dipasar malm RM 10-RM40 tu ;)


RECOMMENDATIONS
(Perfume ni Untuk Siapa?)

Well, of course lah perfumes ni terbuka untuk semua orang yang mahu memilikinya kan.. Tak kisahlah tua muda, kaya miskin, besar kecil, semua orang boleh mendapatkannya kerana harga adalah berpatutan. But, untuk lebih spesifik, perfumes grade AAA ni biasanya di-suggest untuk korang yang:

* Kurang budget untuk beli original.
* Penggemar perfume n selalu bertukar2 jenis perfume mengikut majlis.
* Sentiasa sembur perfume dan suka membawa perfume kemana2.
* Hadiah kepada rakan2 dan orang tersayang ( Confirm mereka Happy! )
* Pengumpul botol dan koleksi perfume.

Mungkin not very long-lasting, tapi baunya adalah terjaga dan sama seperti yang original. So, Korang tak payah lah segan lagi if nak beli perfume yang jenis grade AAA ni ok. It's worth of try !

Intested to get one? Boleh je contact saya ;) Ada pelbagai pilihan untuk jenis AAA grade ni... 
See ya! ;)


Thursday, 28 November 2013

Aigner Pour Homme Blue Emotion Etienne Aigner for Men


Helo! ;)

One of the best feeling for a perfume lovers is when we are able to find an underrated hidden gems, something that smells so good but most of the time ignored by others because lack of hype or ads surrounding it. Probably one of the better fresh aromatic perfume that is available in the market but most of time went overlooked, is Etienne Aigner Pour Homme Blue Emotion.


This fragrance is a complete standout against the current floods of aquatic freshness of mainstream brands, and like most Aigner for men, lately it most often overlooked and ignored by the masses in favour of more well known brands.


Upon the initial spray you'll immediately notice a hint of fresh violet leaf, lavender and lemon. It's just so fresh but don't give something that really 'wow', up until you wait for few minutes. The scent would start to changed into something entirely different when the spices start to come and introduce themselves. Coriander and Cardamom would sparkle and gave colours to the freshness and with slight hint of jasmine makes this fragrance smells so unique. 

REVIEWS



This is a few fragrance that would draw compliment fairly instant from both men and women, it's hard to dislike this scent! very versatile for day use, not offensive at all and undoubtly something that can get you admiration from others, very valuable offer from the house of Aigner. The plus side, like most Aigner it's fairly cheap compared to other brands in similar class like Hugo Boss or Gucci. Talk about best bang for the bucks, here's one of your best card! ;)


100ml
RM162.00

50ml
RM142.00


Aigner No 1 Etienne Aigner for Men 100ml

Hello you!


So, have you heard about this Aigner No 1 before? Well, it kinda new actually ;) Let me start with this - 'LAW OF ATTRACTION' - Aside from self-consciousness and opposable thumbs, there aren’t many differences between humans and animals. For instance, it’s no secret that body odors - much like pheromones in animals  - play a big role in sexual attraction between people. Aigner recognized this in the creation of its latest men’s perfumes, No. 1.


Aigner No 1 was launched in 2012 as a modern interpretation of the classic masculine fragrance of woody and leathery character. Realizing that a lingering scent is attractive, Aigner No. 1 fills itself with strong top notes of bergamot and pepper; middle notes of ginger, cinnamon and geranium to add texture and depth; as well as base notes of vetiver, sandalwood and musk that give the scent its masculine character. The effect is hypnotic, addictive and, most importantly, desirable.


Usually, when we talk about scents from the 70's, we'd expect something bit dated, out of place and time; to my surprise, not with this. Etienne Aigner No.1 is an extremely classy, Floral, leather/vanilla based scent which simply ooozes quality and refinement. This one is an "essential" to any admirer of leather based scent. The feel is simply Niche. Niche in the way it can make you feel, the way it performs on skin and most importantly, the smell. Could blend well with formal attire or semi formal occassions. Wanna be desired? Men, this could be the one that you've been looking for! ;)


RM162.00


Tuesday, 26 November 2013

Etienne Aigner Statement for men EDT 125ml


Halo dearies,

One more update for Original Reject Perfume's stock available in Vera's Closet. Still with Etienne Aigner brand and this time it is for Etienna Aigner Statement for Men EDT 125ml. So, how is it Aigner Statement looked like? Tadaa..



Statement by Etienne Aigner is a fragrance for men. Statement was launched in 1994. Top notes are geranium, bergamot, lemon, neroli, lavender and green notes; middle notes are fruity notes, nutmeg, coriander and lily-of-the-valley; base notes are amber, oakmoss, cedar, styrax, leather and musk.


REVIEWS


Men, why must you pick this up? Etienne Aigner Statement Man comes with a floral aroma fragrance and freshness to your day. The aroma that lasts for 10 hours for sure will make you appear confident in all your activities!


RM172.00


Friday, 22 November 2013

Aigner Black Etienne Aigner for Women 125ml

Hi,

Sweeties, I can bet you'll love this.. Well if you're into some kind of sandalwood scents.. ;)




Aigner Black by Etienne Aigner is a Citrus Aromatic fragrance for women. Aigner Black was launched in 2005. The fragrance features sandalwood, mandarin orange, yuzu, sicilian bergamot and madagascar vanilla.

REVIEWS

credit source: www.fragrantica.com

credit source: www.fragrantica.com



RM172.00


FACTS OF ORIGINAL REJECTED PERFUMES


Hi u olss, 

Since I've started to sell perfumes (Original Reject/AAA Sephora Dubai), and still in progress to classify them all, in the meantime i think it would be good if I share to you - the FACTS of Original Rejected Perfumes :))

 Rejects can occur in the factory and also during or after sale

some of original reject perfumes stock that are available in my shop

Rejects can occur in the factory and also during or after sale:


1) AFTER SHIPPING REJECT


After shipping reject is one of the common rejects for all products. In most cases, it will only effect the packing (box) but not the bottle. Since people won’t buy any defect items at the counters as customers only demand for the perfect item even with the box, this rejected item will end up at the warehouse. Another reason why our products have no boxes...


2) FACTORIES REJECT


It would be impossible to produce products without reject. Most company (factory) only achieve 99.8% yield (output) where 0.2% is rejected e.g. 99.8% x 1000000 = 998000 bottles. The rest are rejected (2000 bottle). Why they are rejected? It could be scratches, wrong label printingwrong branding etc. These reject will never be thrown away. They have their own vendor for disposal. Since there are so many manufacturers for brand of perfumes, it will be enough for people like us to trade them... Factory reject outlet is no longer strangers among us anymore. Their stores are everywhere. Nike, Levis, Ralph Lauren and lots more branded items are selling there. Are they selling fake item? No, they are original and customer has no doubt at all. But it had been sold with lower price as they are rejected...


The most important point is REJECTS ARE NOT FAKE. They are original but the qualities are slightly lower. Not quality of the perfume but only the surface or physical part of it, mostly the bottles. For those who have my perfume, I believe you do understand what I’m trying to say here… and lots of thanks for being so supportive. ;)


Thursday, 5 September 2013

Sabun Susu Beras Pearl 3 In 1

Salam.,

Kali ni nak memperkenalkan kepada korang lagi rangkaian produk susu beras thailand yang sangat hot tu! Korang memang perlu try sabun-sabun ni tau.. Rugi kalo tak teray.. Kandungan bahan semulajadi dalam sabun ni dijamin 100%, selain tu gerenti korang akan fall in luv dengan wangiannya! Wangi sesangat! Wangian tu pun asli juga ok.. Takde campur pewangi buatan tu semua.. Terhasil asli oleh bahan semulajadinya iaitu sabun dan susu.. 1 ketul tak cukup penggunaan seminggu tau, at least 3pcs diperlukan.. I bagitau u olss awal2.. hehe..


RM6.00

Yang ni Sabun Susu Beras Pearl 3 In 1. I think, dalam banyak2 SSB, ni yang paling wangi ! Dalam jarak 5 - 10 meter, korang dah boleh hidu wangian sabun ni.. Tak percaya? Cer korang teray! hehe..

As earlier information, Sabun Susu Beras ini dihasilkan 100% dari bahan-bahan semula jadi. Merupakan produk dari Thailand yang terkenal diamalkan oleh gadis-gadis tempatan di sana untuk menjaga serta mengekalkan kesihatan dan kecantikan kulit mereka.


Fungsi Sabun Susu Beras ini, antaranya :

- Menggebu dan mencerahkan kulit
- Membantu menghilangkan bintik-bintik hitam
- Menghaluskan kulit
- Memudarkan dan menghilangkan parut dengan penggunaan yang berterusan
- Melembabkan kulit seterusnya menaikkan seri wajah.


This product you looking for is a skin care line. This product is 100% natural rice milk that extract from young grown jasmine rice that yeild good quality milk enriched with vitamin and nutrition which help to reduce blemish and dark spot on face, reduce freckle and wrinkle-free, make your skin feeling soft and bright and enjoy the young rice fragance smelling.

Directions :
To apply on face or body for dialy cleansing, massage gently for 2-3 min, then rinse off. The vitamins and minerals in the milk will nourish you skin. Giving your skin a moisturizing treatment evey time you use the soap.

Formula : 
Rice milk soap for all skin type
Active Ingredients : Rice Milk Extract, Vitamin B3, Vitamin E, Olive oil, Palm Oil , Natural Glycerin



Khasiat susu dan beras membuatkan kulit muka anda lebih cerah, lembut dan tegang. Sabun ni juga dapat menanggalkan semua kotoran, minyak, dan sel kulit mati, Memudarkan dan menghilangkan parut jerawat dan jeragat, serta Menanggalkan kesan solekan dengan efektif.

Jika digunakan sebagai sabun mandi pula, ia membantu :

Menanggalkan bintik hitam atau kesan hitam di ketiak, siku dan peha anda.
Sesuai utk semua jenis kulit termasuk kulit bermasalah
Memberi kesan kesegaran sepanjang hari
Badan anda tidak akan melekit walaupun ketika atau slps berpeluh
Boleh menghilangkan bau badan

So, apa lagi? Jom sama-sama gunakan sabun ni. Jum berwangi-wangian dengan Sabun Susu Beras!


RM6.00 


Bedak Tanaka (Myanmar) - Lemon 110g

Hi u ols,

Kali ni saya nak memperkenalkan kepada korang produk Bedak Tanaka dari Myanmar yang kini semakin terkenal dan laris buat wanita yang peka dengan kecantikan diri! ;))


Bila Nora Danish pakai bedak sejuk..Wow! Semua mahu ikut..
Jom cuba juga, kulit mulus bersih siapa yang tak suka.. ;)

APA ITU BEDAK TANAKA?

4 jenis Bedak Tanaka. Biasanya Lemon yang orang cari-cari sekarang ;) 

Rupa luaran salah satu produk Bedak Tanaka (Lemon)... :) Credit photo: Princess Yanti

bahagian atas packaging... credit photo: princess yanti

bila dah buka penutup... will see this ;) credit photo: princess yanti

Bedak ni dinamakan Bedak Tanaka kerana diperbuat dari kayu Tanaka. Bedak ini mulai terkenal di Malaysia setelah produk ini di rebranding oleh Nora Danish. Memang ramai yang mempertikaikan perbezaan antara bedak tanaka dan bedak Tate yang dijual oleh Nora Danish, jawapannya kedua produk adalah dari bahan dan ada packaging yang sama.

Kayu tanaka memang produk kesihatan yang laris di Myanmar!

Kayu Tanaka ini sememangnya sudah terkenal sejak dahulu lagi di kalangan penduduk Filipina, Bangladesh dan Thailand. Satu ketika dulu kayu Tanaka ini digunakan oleh golongan kerabat diraja di negara mereka untuk mencantikkan kulit.

Menurut masyarakat Myanmar, kulit kayu tanaka mujarab digunakan sebagai petua untuk merawat dan mencantikkan kulit muka mereka. Tidak kira jenis kulit sensitif, normal, kombinasi, semuanya boleh menggunakannya. Boleh juga digunakan kepada bayi baru lahir.Ianya tidak memudaratkan kulit.

ramuan tradisional & semulajadi... kesan yang mantap ;)

Kayu Tanaka diasah di atas batu untuk menghasilkan esen yang berwarna coklat seperti foundation yang boleh kita perolehi di pasaran. Esen itulah yang disapukan ke kulit muka. Setelah kering di muka, warna coklat itu terus berubah menjadi kekuningan. Sebab itu nampak seperti kita memakai bedak sejuk.

KEBAIKAN BEDAK TANAKA

1) Melembut, melicinkan dan mencerahkan kulit muka
2) Melindungi kulit daripada pancaran matahari yang terik
3) Menyejukkan kulit
4) Menyerap lebihan minyak dan menyerap peluh
5) Merawat Jerawat
6) Menghaluskan kulit
7) Mencerahkan kulit
8) Memudarkan parut jerawat
9) Sesuai untuk kulit sensitif, normal, kombinasi
10) Menghilangkan gatal-gatal badan

Bedak ni boleh dijadikan sebagai bedak sejuk dan foundation. Sejuk je rase bile pakai..kalo cuci muka rase licin je pastu..daki2 pun blh tanggal time kita gosok nk cuci muka..mmg best!! Boleh pakai waktu siang sebagai foundation atau waktu malam sebagai bedak sejuk. Bedak ni juga boleh digunakan untuk semua jenis kulit berjerawat, sensitif, normal dan sebagainya. Sesuai untuk lelaki dan wanita...dewasa dan kanak-kanak.

CARA MENGGUNAKAN


Untuk jadikan sebagai foundation cuma sapukan bedak tanaka secara nipis dan rata ke seluruh wajah menggunakan jari atau span muka. Tips: Renjiskan sedikit air pada wajah sebelum dicalit bedak agar sapuan licin dan nipis

Untuk jadikan sebagai bedak sejuk pula, cuma basahkan jari atau ambil sedikit bedak tanaka, letakkan ke dalam piring. Campurkan ia dengan sedikit air (usah terlalu pekat/cair), kemudian sapu kan ke wajah. Biar kering 30 minit sebelum di scrub/cuci. Boleh juga di pakai sepanjang malam sewaktu tidur sebelum dicuci keesokannya.

Bedak Tanaka ni ada 4 jenis haruman:

1) Bekas hijau (bau lemon)
2) Bekas pink (bau rose)
3) Bekas putih (bau original kayu tanaka)
4) Bekas krim (bau jasmin)


Selain tu, selain saiz 110 gm, Bedak Tanaka ni juga mempunyai pilihan saiz 40gm.. Kiranya packaging yg lebih kecil and sesuai untuk korang yang prefer nak buat trial use dulu.. :) So, Apa tunggu lagi? Jom kita sama-sama mencuba produk ni ye! ^_^




RM25.00


Sunday, 11 August 2013

Sabun Susu Beras Collagen

Hye all,

Kali ni nak memperkenalkan kepada korang pula rangkaian produk susu beras thailand yang sangat hot tu! Korang memang perlu try sabun-sabun ni tau.. Rugi kalo tak teray.. Kandungan bahan semulajadi dalam sabun ni dijamin 100%, selain tu gerenti korang akan fall in luv dengan wangiannya! Wangi sesangat! Wangian tu pun asli juga ok.. Takde campur pewangi buatan tu semua.. Terhasil asli oleh bahan semulajadinya iaitu sabun dan susu.. 1 ketul tak cukup penggunaan seminggu tau, at least 3pcs diperlukan.. I bagitau u olss awal2.. hehe..


RM6.00

Yang ni Sabun Susu Beras Collagen. Sabun Susu Beras ini dihasilkan 100% dari bahan-bahan semula jadi. Merupakan produk dari Thailand yang terkenal diamalkan oleh gadis-gadis tempatan di sana untuk menjaga serta mengekalkan kesihatan dan kecantikan kulit mereka.


Fungsi Sabun Susu Beras ini, antaranya :

- Menggebu dan mencerahkan kulit
- Membantu menghilangkan bintik-bintik hitam
- Menghaluskan kulit
- Memudarkan dan menghilangkan parut dengan penggunaan yang berterusan
- Melembabkan kulit seterusnya menaikkan seri wajah.


This product you looking for is a skin care line. This product is 100% natural rice milk that extract from young grown jasmine rice that yeild good quality milk enriched with vitamin and nutrition which help to reduce blemish and dark spot on face, reduce freckle and wrinkle-free, make your skin feeling soft and bright and enjoy the young rice fragance smelling.

Directions :
To apply on face or body for dialy cleansing, massage gently for 2-3 min, then rinse off. The vitamins and minerals in the milk will nourish you skin. Giving your skin a moisturizing treatment evey time you use the soap.

Formula : 
Rice milk soap for all skin type
Active Ingredients : Rice Milk Extract, Vitamin B3, Vitamin E, Olive oil, Palm Oil , Natural Glycerin

credit photo: deapache

Khasiat susu dan beras membuatkan kulit muka anda lebih cerah, lembut dan tegang. Sabun ni juga dapat menanggalkan semua kotoran, minyak, dan sel kulit mati, Memudarkan dan menghilangkan parut jerawat dan jeragat, serta Menanggalkan kesan solekan dengan efektif.

Jika digunakan sebagai sabun mandi pula, ia membantu :

Menanggalkan bintik hitam atau kesan hitam di ketiak, siku dan peha anda.
Sesuai utk semua jenis kulit termasuk kulit bermasalah
Memberi kesan kesegaran sepanjang hari
Badan anda tidak akan melekit walaupun ketika atau slps berpeluh
Boleh menghilangkan bau badan

So, apa lagi? Jom sama-sama gunakan sabun ni. Jum berwangi-wangian dengan Sabun Susu Beras!


RM6.00