Sunday, 11 August 2013

Sabun Susu Beras Collagen

| 0 Has Left Their Precious Comments
Hye all,

Kali ni nak memperkenalkan kepada korang pula rangkaian produk susu beras thailand yang sangat hot tu! Korang memang perlu try sabun-sabun ni tau.. Rugi kalo tak teray.. Kandungan bahan semulajadi dalam sabun ni dijamin 100%, selain tu gerenti korang akan fall in luv dengan wangiannya! Wangi sesangat! Wangian tu pun asli juga ok.. Takde campur pewangi buatan tu semua.. Terhasil asli oleh bahan semulajadinya iaitu sabun dan susu.. 1 ketul tak cukup penggunaan seminggu tau, at least 3pcs diperlukan.. I bagitau u olss awal2.. hehe..


RM6.00

Yang ni Sabun Susu Beras Collagen. Sabun Susu Beras ini dihasilkan 100% dari bahan-bahan semula jadi. Merupakan produk dari Thailand yang terkenal diamalkan oleh gadis-gadis tempatan di sana untuk menjaga serta mengekalkan kesihatan dan kecantikan kulit mereka.


Fungsi Sabun Susu Beras ini, antaranya :

- Menggebu dan mencerahkan kulit
- Membantu menghilangkan bintik-bintik hitam
- Menghaluskan kulit
- Memudarkan dan menghilangkan parut dengan penggunaan yang berterusan
- Melembabkan kulit seterusnya menaikkan seri wajah.


This product you looking for is a skin care line. This product is 100% natural rice milk that extract from young grown jasmine rice that yeild good quality milk enriched with vitamin and nutrition which help to reduce blemish and dark spot on face, reduce freckle and wrinkle-free, make your skin feeling soft and bright and enjoy the young rice fragance smelling.

Directions :
To apply on face or body for dialy cleansing, massage gently for 2-3 min, then rinse off. The vitamins and minerals in the milk will nourish you skin. Giving your skin a moisturizing treatment evey time you use the soap.

Formula : 
Rice milk soap for all skin type
Active Ingredients : Rice Milk Extract, Vitamin B3, Vitamin E, Olive oil, Palm Oil , Natural Glycerin

credit photo: deapache

Khasiat susu dan beras membuatkan kulit muka anda lebih cerah, lembut dan tegang. Sabun ni juga dapat menanggalkan semua kotoran, minyak, dan sel kulit mati, Memudarkan dan menghilangkan parut jerawat dan jeragat, serta Menanggalkan kesan solekan dengan efektif.

Jika digunakan sebagai sabun mandi pula, ia membantu :

Menanggalkan bintik hitam atau kesan hitam di ketiak, siku dan peha anda.
Sesuai utk semua jenis kulit termasuk kulit bermasalah
Memberi kesan kesegaran sepanjang hari
Badan anda tidak akan melekit walaupun ketika atau slps berpeluh
Boleh menghilangkan bau badan

So, apa lagi? Jom sama-sama gunakan sabun ni. Jum berwangi-wangian dengan Sabun Susu Beras!


RM6.00



♥ TERIMA KASIH. DATANG LAGI ♥

0 Has Left Their Precious Comments:

add a comment photo comment5copy.png