Friday, 29 November 2013

Facts Of AAA Grade Perfumes (Must Know!)

| 0 Has Left Their Precious Comments
Helo sweet & handsome dolls (Hehe),

Untuk pengetahuan semua, selain Original Reject Perfumes, actually saya ada jual juga perfumes Grade AAA. Kalau korang rasa perfumes grade AAA ni tiruan, serupa dengan yang dijual di pasar-pasar malam tu, korang dah Salah besar (marah ni.. haha), sebab perfumes grade AAA ni tak sama dengan yang fake/perfumes yang senang nak jumpa kat pasar2 malam tu... Jom kita sama-sama fahamkan apa sebenarnya perfumes grade AAA ni ok ;)


APA ITU PERFUME GRADE AAA?

FACT 1:
Kotak, botol dan cara pembungkusan luar dan dalam adalah sama 100% KECUALI material yg digunakan berlainan sedikit, tetapi ramai tidak nampak perbezaannya kerana diduplicate seperti packaging yg original.

FACT 2:
Ia sebenarnya dibungkus dan di botolkan di China TETAPI pati asal perfume ini datang dari negara asal, cuma dikurangkan patinya dan alkoholnya apabila dibotolkan. Oleh itu baunya tetap sama.

FACT 3:
90% original. 10% lagi kandungan dan material yg digunakan berbeza.

FACT 4:
Not long lasting as original but average for me its good. Lebih kurang 4 - 6 jam di aircond dan suhu bilik. Jika original 12 jam ke 24 hours.

Sebenarnya ketahanan bau minyak wangi bergantung kepada suhu badan, ada yang lama dan ada yang kurang. oleh itu pemakaian individu adalah berbeza ( ORI atau AAA). Jika sesiapa yang selalu bekerja di site atau sering berada di luar, kurang digalakkan memakai grade AAA,kerana cuaca yang panas akan mengurangkan lagi bau perfume yg ada.

Memandangkan perfumes grade AAA ni masih dipelihara keaslian patinya dan juga penampilannya, sarankan agar korang berhati-hati kerana ada beberapa pengedar menggunakan GRADE AAA ini sebagai reject perfume. Dan  kena ingat juga tau, Double Grade AA kualitinya tidak sama yang dijual dipasar malm RM 10-RM40 tu ;)


RECOMMENDATIONS
(Perfume ni Untuk Siapa?)

Well, of course lah perfumes ni terbuka untuk semua orang yang mahu memilikinya kan.. Tak kisahlah tua muda, kaya miskin, besar kecil, semua orang boleh mendapatkannya kerana harga adalah berpatutan. But, untuk lebih spesifik, perfumes grade AAA ni biasanya di-suggest untuk korang yang:

* Kurang budget untuk beli original.
* Penggemar perfume n selalu bertukar2 jenis perfume mengikut majlis.
* Sentiasa sembur perfume dan suka membawa perfume kemana2.
* Hadiah kepada rakan2 dan orang tersayang ( Confirm mereka Happy! )
* Pengumpul botol dan koleksi perfume.

Mungkin not very long-lasting, tapi baunya adalah terjaga dan sama seperti yang original. So, Korang tak payah lah segan lagi if nak beli perfume yang jenis grade AAA ni ok. It's worth of try !

Intested to get one? Boleh je contact saya ;) Ada pelbagai pilihan untuk jenis AAA grade ni... 
See ya! ;)



♥ TERIMA KASIH. DATANG LAGI ♥

0 Has Left Their Precious Comments:

add a comment photo comment5copy.png